News

Kindergarten capacity extension – Záhorská Bystrica

Place:
Záhorská Bystrica
Start of construction:
11/2018
End of construction:
11/2019
Type of construction:
Schools
Activity:
General supplier
Investor:
Bratislava city part of Záhorská Bystrica

Construction: Kindergarten capacity extension – Záhorská Bystrica

Location: Záhorská Bystrica

Construction commencement: November 2018

Construction completion: November 2019

Construction type: Kindergarten

Activity: General contractor

Investor: Bratislava city part of Záhorská Bystrica

Project manager: Ing. Michal Javorčík

Scope of work:

The kindergarten is located in Hargašová street in Záhorská Bystrica on a common ground with an elementary school. The site was built in the second half of the twentieth century. It consists of 5 objects – pavilion A, pavilion B, a gym, a canteen and a kindergarten. The pavilions A and B and partially the kindergarten are double storey buildings, the gym and the canteen are single storey buildings.

The goal of the investor is it to increase the capacity by two classrooms as a reaction to the fact that the number of inhabitants of the area is expected to double in the future. This is the reason for a planned increase of the number of children at the school. Because of the unacceptable condition of the existing objects, it is necessary to renovate the space at first and then start with the extension and the storey addition.

The project follows the original layout framework that is adjusted to the new demands, e.g. emergency exits, parents access to the second floor, children moving to the canteen etc. A new exterior staircase is going to be equipped with a lift for people with a limited ability to move. The existing back entrance is going to be connected to the sidewalk by a disabled access too, which will provide access to the whole object and all classrooms for children with a limited ability to move too. The new classrooms in the added floor are situated over the existing classrooms which follows the demand for an optimal geographical direction layout.

As it is not possible to add two stories due to the structural stability, there is a planned extension in the form of a wing on the east side of the object that will create an interior space suitable for playing children in the schoolyard. There is also going to be a big canteen in the wing that will solve the current unacceptable condition in the kindergarten.

Similar references
Construction:
Slovnaft petrol station Ivachnová – reinforced areas
Activity:
General supplier
News
Ongoing
Construction:
SeS Slovnaft petrol stationTrenčín Električná – Technology distribution system reconstruction
Activity:
Project Management
News
Ongoing
Construction:
STOP SHOP Michalovce - SINSAY
Activity:
Project Management
News
Ongoing
Construction:
STOP SHOP Rebranding 2
Activity:
Engineering, Project Management, Supervision of construction
News
Ongoing
Construction:
TTIP PO 01 administrative building reconstruction – Trnava Industrial Park II, production and installation of an information pylon and the Mikovíniho street TTIP entrance adjustment
Activity:
General supplier
News
Ongoing
Construction:
Slovnaft petrol station reconstruction Topoľčany – Fresh Corner
Activity:
Project Management
Finished
Construction:
Extension of the production and storing capacities – Sládkovičovo
Activity:
Project works
News
Ongoing
Construction:
Shell petrol station Kolín
Activity:
General supplier
Finished
KAMI PROFIT s.r.o.

Billing address:
Pri starom letisku 17
831 07 Bratislava

Correspondence address:
Príjazdná 7/A
831 07 Bratislava

E-mail: info(@)kami-profit.sk
+421 2 208 66 007

Billing information:
Company ID: 35943301
VAT ID: SK2022023872

Contact form



* - required fields